Králík po Toskánsku

Preparation time Doba přípravy: 90 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 1 králík
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 mrkev
  • 1/4 celeru
  • oregano
  • petrželka
  • bazalka
  • šalvěj
  • rajský protlak
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup

Králíka osolíme, okořeníme a necháme přes noc odležet. Zeleninu pokrájíme na malé kostičky a osmahneme společně s prolisovaným olejem.

Přidáme králíka, protlak, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Během pečení králíka občas obrátíme, dle potřeby podléváme.

Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaši.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: