Králík na hořčici

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 1 králík
  • dijonská hořčice
  • 2 dl smetany
  • máslo
  • mletý pepř
  • sůl

Postup

Králíka zvenku i vevnitř pomažeme hořčicí. Pekáč vymažeme máslem a položíme na něj králíka. Králíka pečeme odkrytého do měkka a pravidelně jej poléváme vypečenou šťávou. Dle potřeby podléváme.

Vypečenou šťávu smícháme se smetanou, osolíme, opepříme a pět minut povaříme. Králíka podáváme s vařenými bramborami přelitého smetanovou šťávou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 1/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: