Kovbojské fazole

Preparation time Doba přípravy: 90 minut
Number of servings Počet porcí: 2

Suroviny:

  • 300g bílých fazolí
  • 1 masox
  • 200g kabanosu
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hladká mouka
  • kečup
  • pepř
  • sůl
  • ocet
  • olej

Postup

Fazole propláchneme a necháme odmočit. Poté je uvaříme do měkka s kostkou masoxu, slijeme a vývar si necháme na později.

Zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem, zasypeme moukou a uděláme cibulovou jíšku. Tu zalijeme 1 dl vývaru z fazolí. Vmícháme fazole, salám nakrájený na kostičky a jídlo uvaříme.

Fazole opepříme, osolíme a okyselíme lžičkou octa. Přidáme trochu kečupu a můžeme podávat.

Podáváme s chlebem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 3/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: