Kovbojské fazole
Doba přípravy: 90 minut
Počet porcí: 2
Suroviny:
- 300g bílých fazolí
- 1 masox
- 200g kabanosu
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- hladká mouka
- kečup
- pepř
- sůl
- ocet
- olej
Postup
Fazole propláchneme a necháme odmočit. Poté je uvaříme do měkka s kostkou masoxu, slijeme a vývar si necháme na později.
Zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem, zasypeme moukou a uděláme cibulovou jíšku. Tu zalijeme 1 dl vývaru z fazolí. Vmícháme fazole, salám nakrájený na kostičky a jídlo uvaříme.
Fazole opepříme, osolíme a okyselíme lžičkou octa. Přidáme trochu kečupu a můžeme podávat.
Podáváme s chlebem.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Celkové hodnocení: 3/5