Kovbojské fazole II

Preparation time Doba přípravy: 90 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 150g malých bílých fazolí
  • 150g malých barevných fazolí
  • 1 masox
  • 200g klobásy
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hladká mouka
  • 150g rajčatového pyré
  • bobkový list
  • chilli koření
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Fazole propláchneme a necháme odmočit. Uvaříme je do měkka s kostkou masoxu a jedním bobkovým listem, slijeme a vývar si necháme na později.

Klobásu nakrájíme na čtvrkolečka a osmahneme.

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji s prolisovaným česnekem. Zasypeme moukou a uděláme cibulovou jíšku. Vlijeme 100ml vývaru z fazolí, vmícháme fazole, klobásu a špetku chilli koření. Několik minut povaříme.

Fazole opepříme, osolíme a dochutíme rajčatovým pyré.

Podáváme s chlebem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: