Karbanátky

Preparation time Doba přípravy: 40 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 400g mletého masa
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • pepř
  • sůl
  • mletý kmín
  • strouhanka
  • hladká mouka
  • olej

Postup

Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Přidáme vejce, sůl, pepř, mletý kmín a dle potřeby zahustíme strouhankou.

Navlhčíme ruce a vytvarujeme karbanátky, které zvolna po obou stranách osmažíme.

Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


  1. František Jan
    27. Srp. 2010, 18:16

    nemá to chybu ! Jednoduché a chutné.

Nový recept

Další recepty v kategorii: