Kapustová králičí polévka

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 200g předního masa s kostmi
  • 200g kapusty
  • 50g rýže
  • sůl
  • pažitka
  • tvrdý sýr

Postup

Očištěné maso spaříme, zalijeme studenou vodou a vaříme po poklicí dokud nezměkne. Vývar zcedíme, přidáme do něho rýži, kapustu nakrájenou na kostičky a vaříme.

Maso obereme a jakmile je kapusta a rýže měkká, vložíme jej do polévky. Dle chuti dosolíme, případně okořeníme polévkovým kořením.

Při podávání sypeme nakrájenou pažitkou a strouhaným sýrem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: