Kapr na houbách

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 porce podkov z kapra
  • 200g žampionů
  • 200g mrkve
  • 100g hrášku
  • máslo
  • hladká mouka
  • petrželka
  • mletá sladká paprika
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Žampiony očistíme a nakrájíme na větší kousky. Mrkev pokrájíme na přibližně stejnou velikost. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme houby, mrkev, hrášek, zalijeme vodou a dusíme do měkka.

Podkovy z kapra osolíme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. Prudce je z obou stran opečeme na oleji.

Kapra podáváme s opékanými bramborami obloženého dušenou zeleninou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: