Jablečný punč

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500ml suchého bílého vína
  • 500ml jablečného moštu
  • 5cl rumu
  • 2 jablka
  • 2 lžíce medu
  • 2 hřebíčky
  • kousek skořice
  • badyán
  • citronová šťáva

Postup

Jablka zbavíme jádřinců, oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme do hrnce, zalijeme vínem a jablečným moštem. Přidáme koření, med a lžíci citronové šťávy. Pomalu přivedeme k varu a ihned sundáme z plotny. Zakryjeme pokličkou a necháme 15 minut odstát. Přilijeme rum, scedíme a můžeme podávat.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: