Houby po neapolsku

Preparation time Doba přípravy: 75 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 800g brambor
  • 400g čerstvých hub
  • 3dl bešamelové omáčky
  • 1 cibule
  • 50g tvrdého sýra
  • petrželová nať
  • mletý pepř
  • sůl
  • máslo
  • olej

Postup

Brambory omyjeme, očistíme a uvaříme ve slupce.

Tvrdý sýr hrubě nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno. Houby očistíme a otřeme hadříkem. Nakrájíme je na plátky a podusíme na másle.

Uvařené brambory nakrájíme na plátky. Zapékací mísu vymažeme máslem a rozložíme na ni na brambory. Do bešamelové omáčky vmícháme cibuli, přidáme houby, petrželku, opepříme a osolíme. Houby v zapékací míse zalijeme houbovou směsí, posypeme sýrem a poklademe kousky másla.

Vložíme na 10 až 15 minut zapéct do předem vyhřáté trouby.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: