Hlíva ústřičná na víně

Preparation time Doba přípravy: 25 minut
Number of servings Počet porcí: 2

Suroviny:

  • 300g hlívy
  • 2 cibule
  • 2 mrkve
  • 50g celeru
  • 200ml bílého vína
  • hladká mouka
  • petrželka
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme dozlatova. Přidáme propláchnutou a nakrájenou hlívu. Zalijeme trochou vody a krátce podusíme.

Mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky, přidáme k hlívě a podusíme. Po chvilce přilijeme víno a dusíme do měkka.

Nakonec vmícháme petrželku, osolíme a opepříme.

Podáváme s chlebem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: