Hlíva ústřičná na víně
Doba přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2
Suroviny:
- 300g hlívy
- 2 cibule
- 2 mrkve
- 50g celeru
- 200ml bílého vína
- hladká mouka
- petrželka
- pepř
- sůl
- olej
Postup
Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme dozlatova. Přidáme propláchnutou a nakrájenou hlívu. Zalijeme trochou vody a krátce podusíme.
Mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky, přidáme k hlívě a podusíme. Po chvilce přilijeme víno a dusíme do měkka.
Nakonec vmícháme petrželku, osolíme a opepříme.
Podáváme s chlebem.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.