Hamburské brambory

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 750g brambor
  • 3 vejce
  • 50g másla
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Brambory dobře omyjeme a uvaříme ve slupce. Jakmile jsou měkké, oloupeme je a nastrouháme na jemno. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Brambory smísíme s rozpuštěným máslem, žloutky, osolíme, opepříme a dobře promícháme.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a smícháme s těstíčkem. Kousky těstíčka nabíráme lžící a smažíme na horkém oleji dozlatova. Aby se těstíčko nelepilo, můžeme lžíci namočit v oleji.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: