Gulášová polévka

Preparation time Doba přípravy: 80 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 200g hovězího
  • 1 cibule
  • 2 brambory
  • 1 litr hovězího vývaru
  • hladká mouka
  • sladká paprika
  • sůl
  • mletý pepř
  • kmín
  • chilli
  • majoránka
  • drcený česnek
  • olej

Postup

V hrnci zpěníme cibuli. Maso nakrájíme na malé kostky a několik minut opékáme. Zaprášíme trochou sladké papriky a zalijeme půl litrem vývaru. Osolíme, okořeníme pepřem, kmínem a chilli. Dusíme téměř do měkka.

Přidáme na kostky nakrájené brambory, česnek, majoránku, dolijeme zbytek vývaru a krátce povaříme.

Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody a vaříme dokud brambory nezměknou.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: