Gulášová polévka
Doba přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 200g hovězího
- 1 cibule
- 2 brambory
- 1 litr hovězího vývaru
- hladká mouka
- sladká paprika
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- chilli
- majoránka
- drcený česnek
- olej
Postup
V hrnci zpěníme cibuli. Maso nakrájíme na malé kostky a několik minut opékáme. Zaprášíme trochou sladké papriky a zalijeme půl litrem vývaru. Osolíme, okořeníme pepřem, kmínem a chilli. Dusíme téměř do měkka.
Přidáme na kostky nakrájené brambory, česnek, majoránku, dolijeme zbytek vývaru a krátce povaříme.
Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody a vaříme dokud brambory nezměknou.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.