Grilovaný pangasius

Preparation time Doba přípravy: 20 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 plátky pangasia (je možné použít i jinou rybu)
  • 1 citron
  • čerstvá bazalka či pažitka
  • petrželová nať
  • sůl
  • olej

Postup

Bylinky nadrobno nasekáme. Tři lžíce oleje smícháme s vymačkaným citronem. Přidáme bylinky a osolíme.

Pangasia obalíme v nálevu a necháme dvě až tri hodiny odležet. Poté grilujeme zhruba 6 až 12 minut.

Podáváme s pečivem a různými omáčkami či dipy.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: