Grilovaná jehněčí kýta

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 8

Suroviny:

  • 1,5 kg jehněčí kýty bez kosti
  • 2 stroužky česneku
  • bílý jogurt
  • nasekaný tymián
  • nasekaný rozmarýn
  • mletý pepř
  • sůl

Postup

Česnek utřeme se solí, promícháme se čtyřmi lžícemi jogurtu, dvěma lžícemi tymiánu a dvěma lžícemi rozmarýnu. Směsí potřeme umytou a usušenou jehněčí kýtu, zabalíme do potravinářské fólie a necháme přes noc odležet v lednici.

Druhý den kýtu napíchneme na grilovací jehlu a přibližně hodinu grilujeme.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 3/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: