Filé na rajčatech

Preparation time Doba přípravy: 30 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 800g rybího filé
  • 2 pórky
  • 1 stroužek česneku
  • 8 rajčat
  • máslo
  • hladká mouka
  • petrželová nať
  • sůl
  • olej

Postup

Rybí filé necháme rozmrazit a osolíme. Pórky očistíme, zbavíme zelené části a nakrájíme na půlkolečka. Necháme zesklovatět na oleji a vložíme porce ryby, které z obou stran opečeme několik minut.

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme je k filé společně se sekanou petrželkou, krájeným česnekem a společně dusíme. Dvě lžíce másla smícháme s dvěma lžícemi hladké mouky a po malých kouscích vhazujeme mezi porce ryby. Necháme rozvařit ve šťávě.

Podáváme s vařenými bramborami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 5/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: