Dušené kotlety s kapií

Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 4 vepřové kotlety s kostí
  • 4 zelené kapie
  • 1 cibule
  • 400ml hovězího vývaru
  • hladká mouka
  • mletý kmín
  • mletá sladká paprika
  • mletý pepř
  • sůl
  • vepřové sádlo

Postup

Kotlety naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Papriky omyjeme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na čtvrtiny. Cibuli nasekáme nadrobno.

Maso z obou stran opečeme na sádle, vyjmeme je a ve výpeku zpěníme cibuli. Přimícháme mletou papriku, vrátíme zpět kotlety, kapie a nakmínujeme. Podlijeme vývarem, přiklopíme a dusíme do měkka. Dle potřeby podléváme vývarem.

Podáváme s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: