Ďábelská omeleta

Preparation time Doba přípravy: 45 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 250g domácí ostravské klobásy
  • 5 feferonek
  • 100g sterilovaných kapií
  • 10 vajec
  • mléko
  • rajčata
  • sůl
  • olej

Postup

Klobásu nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji. Přidáme nakrájené feferonky, kapie a promícháme.

Vejce rozšleháme se solí a pěti lžícemi mléka, vlijeme na pánev a rychle promícháme. Omeletu zvolna smažíme dokud neztuhne, poté přiklopíme poklicí a necháme chvíli dojít.

Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami ozdobené čtvrtkami rajčat.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: