Ďábelská omeleta
Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 250g domácí ostravské klobásy
- 5 feferonek
- 100g sterilovaných kapií
- 10 vajec
- mléko
- rajčata
- sůl
- olej
Postup
Klobásu nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji. Přidáme nakrájené feferonky, kapie a promícháme.
Vejce rozšleháme se solí a pěti lžícemi mléka, vlijeme na pánev a rychle promícháme. Omeletu zvolna smažíme dokud neztuhne, poté přiklopíme poklicí a necháme chvíli dojít.
Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami ozdobené čtvrtkami rajčat.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.