Cikánská pečeně

Preparation time Doba přípravy: 120 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g hovězího roštěnce
  • 50g slaniny
  • 2-3 rajčata
  • 3 červené papriky
  • kečup
  • 1-2 nakládané okurky
  • 1 cibule
  • mletá sladká paprika
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Plátky masa lehce naklepeme, protkneme slaninou, nasolíme a napepříme.

Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Přidáme maso a z obou stran prudce osmahneme, aby se zatáhlo. Podlijeme vodou, přidáme několik lžic kečupu a dusíme do měkka (přibližně hodinu). Dle potřeby podléváme vodou a občas otočíme.

Mezitím na nudličky nakrájíme papriku, rajčata a okurky. Přidáme k masu ještě než je měkké a dopečeme.

Jako příloha je vhodná vařená nebo dušená rýže.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4.67/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: