Červené fazole

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g červených fazolí
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 bobkový list
  • sušená saturejka
  • sůl
  • olej

Postup

Fazole propláchneme studenou vodou, zalijeme 1 litrem vody a necháme přes noc odmočit.

Druhý den vodu slijeme a fazole uvaříme do měkka s bobkovým listem. Fazole slijeme.

Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme fazole, ochutíme lisovaným česnekem promíchaným s trochou soli a zalijeme trochou vody. Chvilku podusíme a můžeme podávat.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 1/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: