Burgundský grog

Preparation time Doba přípravy: 15 minut
Number of servings Počet porcí: 1

Suroviny:

  • 2 dl červeného vína
  • 1/2 lžičky citronové kůry
  • 2 lžičky moučkového cukru
  • 2 hřebíčky
  • 1/2 citronu
  • 1 lžíce koňaku

Postup

Z citronu vymačkáme šťávu. Do vína vmícháme cukr, citronovou kůru a hřebíčky. Svaříme jej, slijeme přes sítko a zalijeme citronovou šťávou a koňakem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: