Bramborovo fazolový guláš

Preparation time Doba přípravy: 70 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g brambor
  • 400g mletého masa
  • 1 velká cibule
  • 4 rajčata
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 300g konzervovaných fazolí v rajském protlaku
  • 1l vývaru z masoxu
  • tymián
  • bazalka
  • petrželka
  • paprika
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Nadrobno nakrájenou cibuli dorůžova osmahneme na troše oleje. Přidáme mleté maso, okořeníme, osolíme a osmahneme ze všech stran.

Přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, podlijeme vývarem a 20 minut dusíme. Dle potřeby podléváme.

Rajčata nakrájíme na čtvrtky (můžeme je oloupat, ale není to nutné) a společně s fazolemi a rajským protlakem přidáme do guláše. Vaříme ještě asi 10 minut.

Tento guláš je o něco řidší než klasické české guláše.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 4.50/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: