Beef Stew

Preparation time Doba přípravy: 60 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g hovězího masa
  • 1 menší mrkev
  • 2 řapíky řapíkatého celeru
  • 1 větší cibule
  • 2 kg brambor
  • olej
  • hladká mouka
  • sůl

Postup

Omyté maso nakrájíme na kostičky, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme trochou teplé vody a dusíme téměř do měkka.

Celer nakrájíme na proužky, mrkev na kolečka. Zvlášť orestujeme na nadrobno nakrájené cibuli společně s oloupanými a na kostky nakrájenými bramborami. Zalijeme vodou a vaříme 10 minut.

K téměř měkkému masu přidáme zeleninu a společně ještě chvilku podusíme. Osolíme a můžeme podávat.

Podáváme s chlebem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Celkové hodnocení: 2/5

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: