Beef Stew na kari

Preparation time Doba přípravy: 90 minut
Number of servings Počet porcí: 4

Suroviny:

  • 500g libového hovězího
  • 300g brambor
  • 2 rajčata
  • 2 mrkve
  • 2 řapíky řapíkatého celeru
  • 500ml hovězího vývaru
  • 1 cibule
  • hladká mouka
  • kari koření
  • drcený zázvor
  • mletá cibule
  • pepř
  • sůl
  • olej

Postup

Mouku smícháme se lžičkou kari koření, půl lžičkou zázvoru, mletou cibulí, pepřem a solí. V této směsi obalíme maso nakrájené na kostičky.

Celer nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno. Zpěníme na pánvi dorůžova a přidáme maso. Dobře promícháme a maso osmahneme ze všech stran. Zalijeme vývarem a 30 minut vaříme.

Poté přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a mrkev. Vaříme dalších 30 minut.

Přidáme pokrájená rajčata a povaříme ještě 10 minut.

Podáváme s chlebem.

Recept vložil Aredhel



Hodnocení receptu

Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.

Počet bodů - vyšší číslo znamená chutnější recept.

Hodnocení:

Nejhorší 1 2 3 4 5 Nejlepší

Vložte svůj názor na tento recept:
(Pole označená hvězdičkou jsou povinná)


Nový recept

Další recepty v kategorii: