Beef Stew na kari
Doba přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
- 500g libového hovězího
- 300g brambor
- 2 rajčata
- 2 mrkve
- 2 řapíky řapíkatého celeru
- 500ml hovězího vývaru
- 1 cibule
- hladká mouka
- kari koření
- drcený zázvor
- mletá cibule
- pepř
- sůl
- olej
Postup
Mouku smícháme se lžičkou kari koření, půl lžičkou zázvoru, mletou cibulí, pepřem a solí. V této směsi obalíme maso nakrájené na kostičky.
Celer nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno. Zpěníme na pánvi dorůžova a přidáme maso. Dobře promícháme a maso osmahneme ze všech stran. Zalijeme vývarem a 30 minut vaříme.
Poté přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a mrkev. Vaříme dalších 30 minut.
Přidáme pokrájená rajčata a povaříme ještě 10 minut.
Podáváme s chlebem.
Recept vložil Aredhel
Hodnocení receptu
Recept ještě nikdo nehodnotil. Buďte první a přidejte své hodnocení.